Rozvoz květin po Praze do 90min.

Rozvoz květin nad 1.000 Kč v Praze ZDARMA, kontakt 799 111 777 ( 10:00 – 18:00)

Dárková kytice Amalia

Rozvoz květin Praha do 90 minut, rozvoz květin nad 1.000 Kč v Praze ZDARMA

Hledáte originální kytice, které by se hodily k jakékoliv příležitosti? Pak jste zde správně. V nabídce e-shopu DárkyTeď naleznete ty nejkrásnější dárkové kytice, jimiž potěšíte nejednu ženu. Darujte originální kytice ženě, kterou chcete potěšit a dát jí jasně najevo, jak moc vám na ní záleží.

Originální kytice je tím nejlepším způsobem, jak projevit svou náklonnost k dotyčné ženě. Pokud tedy hledáte originální kytice, které by se hodily pro kohokoliv, objednejte si některou z našich překrásných originálních kytic.

Originální kytice můžete doručit přímo ženě, pro kterou jsou určeny. Stačí jen využít rozvoz květin Praha a můžete si být jisti tím, že vámi zakoupená kytice bude doručena ženě, pro níž je určena, již do 90 minut.

Každou ženu, ať už půjde o vaši partnerku, manželku, maminku, babičku, sestru, kamarádku, tetu, sestřenici či kolegyni zaručeně potěšíte krásnou kyticí. Už jste si někdy vybírali květiny online a vybranou kytici poslali dotyčné ženě jako překvapení? Že ne? Pak to musíte napravit. Nabízíme vám nejen široký výběr květin, ale také extrémně rychlý rozvoz květin po celé Praze.

Vyberte si z široké nabídky květin a potěšte tímto na pohled krásným a voňavým dárkem ženu, na které vám záleží. Vyjádřete svou lásku jinak než slovy – využijte květiny – a nechte doručit svůj dárek kdekoliv po Praze již do 90 minut!

Darováním květin vyjadřujete lásku, obdiv i úctu. Jak ale vybrat tu nejvhodnější? Jinou květinu darujete mamince, jinou si zase dovolíte darovat muži k jeho životnímu jubileu. Je tedy nutné váš výběr květin přizpůsobit právě osobě, pro kterou je kytice květin určena.

Jak byste měli květiny darovat a jak by je měla obdarovaná osoba přijímat? Kytici předejte zpravidla hned při příchodu do místnosti, nezapomínejte na oční kontakt. Přijetí kytice bývá také často velkým uměním. Obdarovaný by ji měl okamžitě po převzetí vložit rychle do vázy s vodou – dává tím nejen najevo, že mu květina udělala radost a navíc se tím květině prodlouží trvanlivost.

Pokud budete obdarováni krásnou kyticí, udržíte ji déle svěží tak, že při každé výměně vody seříznete ostrým nožem stonky, aby tak mohly nasát živiny z vody. Zároveň tímto způsobem ochráníte vodu před bakteriemi.

Narodil se někomu blízkému ve vašem okolí potomek? Darujte mu krásnou kytici, její barevnost však vybírejte podle pohlaví miminka. Můžete zvolit například veselou hravou kytici a přidat do ní malý dárek v podobě malého chrastítka či dudlíku.

Pokud volíte kytici pro dítě, volte veselou a hravou kytici, do níž můžete vložit například malého plyšového medvídka či panenku, uvidíte, že svým dárkem u dítěte sklidíte obrovský úspěch.

Chystáte se na první rande se ženou, o kterou již dlouho stojíte? Můžete zvolit romantickou a veselou kytici, rozhodně by však její velikost neměla uvést ženu do rozpaků, proto volte kytici na první rande s citem a vyhněte se zbytečné okázalosti.

Pokud máte ženu po svém boku již nějakou dobu, měli byste jít projevovat lásku také květinami věnovanými z lásky. Pokud jste konzervativnější a chcete vsadit na jistotu, zvolte rudé růže, které jsou typickým symbolem vyznání lásky. Ideální je darovat takové květiny, které vaše partnerka či žena skutečně miluje.

Vhodnou příležitostí pro darování květin je svátek všech zamilovaných – svátek svatého Valentýna. Volte kytice květin v červených tónech s nejrůznější přízdobou v podobě sladkých pamlsků či srdíček.

Jakou kytici zvolit k promoci? Vybírejte zvláštní kytice, které obdarovanou osobu okouzlí svou originalitou a barevnou kombinací. V případě promoce můžete kompletně popustit uzdu své fantazii a darovat takovou kytici, která obdarovanou osobu skutečně překvapí.

Svatební kytice by se měla volit podle dohody s nevěstou, při jejím výběru by se mělo přihlížet k šatům nevěsty, ale i jejímu temperamentu či místu obřadu. Nevolte křiklavé barvy, ale spíše decentnější kytice, vyplatí se výběr svatební kytice konzultovat přímo s nevěstou.

Blíží se výročí vztahu s vaší partnerkou či výročí svatby s manželkou? Ať už tak či tak, každá žena ocení jak romantický pugét růží, tak i nějakou menší veselou kytici. Vybírejte kytici podle dotyčné ženy a volte takové květiny, které má dotyčná žena nejraději – budete mít záruku, že kytice skutečně udělá radost.

Každé narozeniny či jiná životní jubilea si žádají nějakou krásnou kytici, které dotyčnou osobu potěší. Volte střední velikost kytice či některý z našich dárkových košů.

Blíží se den matek a rádi byste své milované mamince věnovali krásnou kytici řezaných květin? Blýskněte se a darujte originální kytici, která vaši maminku ohromí. Volte kytice naaranžované z více druhů květů.

Má vaše kolegyně či podřízená narozeniny? Proč jí neudělat radost milým dárkem, jakým bezpochyby květiny! Kytice, kterou zvolíte, může být i menší, dotyčné ženě však udělá nemalou radost.

Svátkem, kdy je přímo povinnost věnovat každé blízké ženě ve vašem okolí dárek v podobě kytice, je mezinárodní den žen. Darujte typické jarní květiny, kterými jsou například tulipány či narcisy, ale i růže či gerbery.

Chystáte-li se na návštěvu ke svým známým či přátelům, darujte jim hned při vstupu do dveří nějakou pěknou kytici, která ihned navodí příjemnou atmosféru a hostitele zaručeně potěší.

Jakou zvolit květinu v případě, že chcete projevit soustrast pozůstalým? Měli byste zvolit kytici střední velikosti složenou z tmavých květů v decentní kombinaci. Smuteční kytice by měla být větší, barvu volte podle toho, koho má vyprovodit na jeho poslední cestu. Pokud jde o mladého člověka, volte spíše květy světlejších barev. Smuteční kytice se nemusí skládat pouze z karafiátů či chryzantém. Vybírejte z širokého sortimentu řezaných květin a nezapomeňte kytici opatřit stuhou se jménem zemřelého.

 

Napsat komentář